Zeytin Ezmeli Kaparili Kuru Domatesli Alabaş Dürüm

  • Görüntüleme
    774


Bütünsel Beslenme Danışmanı Özlem Saraç Özcan’ın (IG: @ozlemledoyasiyayasamak) Lurch Catto Yaprak Doğrayıcı ile hazırladığı Alabaş Dürüm tarifi, hem sağlıklı hem lezzetli!

Hazırlanışı

Domatesleri küçük küçük doğrayın. Zeytin ezmesi ve kapari turşusunu karıştırın.

Alabaşı yaprak doğrayıcıdan geçirin.

Kestiğiniz uzun dikdörtgen şeklindeki parçaların zeminine zeytin ezmeli kapari karışımı sürüp üstüne kuru domates koyun.

Dürüm şeklinde sarın. Açılmaması için kürdan batırarak servis edin.

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X